Klantreviews

Home » Klantreviews

Een samenwerking met een sterke interactie

Graag laten we de bedrijven en organisaties vertellen hoe ze de samenwerking met Madebytops ervaren. Zij kunnen dat het beste verwoorden en aangeven waarom ze met ons willen werken. Lees hier de reviews van onze opdrachtgevers.

Een flexibele houding hebben we nodig

Fonds Gehandicaptensport: De samenwerking met Niek Jan heb ik als erg prettig ervaren. Snelle service, oog voor detail en meedenkend in onze wensen. De korte lijntjes tijdens ons contact werkte fijn, zeker als je op het laatste moment nog het een en ander moet schakelen. Dank voor je hulp!

De basis voor een duurzame samenwerking

Geriafit: Wij zijn erg tevreden over het geleverde werk van Madebytops. Grafisch ontwerper Niek Jan werkt duidelijk, snel en met een mooi resultaat. Hij luistert goed naar je wensen en geeft eigen input wanneer nodig. Wij zijn dus heel blij met onze nieuwe huisstijl en de leuke samenwerking!

We kunnen vertrouwen op Madebytops, en dat werkt fijn!

Rattink van Stratum: De samenwerking met Madebytops is ons dit eerste jaar uitstekend bevallen. Hij weet het creatieve en zakelijke heel goed te combineren in zowel voorstellen als in het contact. Voor ons werkt dat erg prettig en dat gaat dus ook het komende jaar een vervolg krijgen!

Betrouwbaar en uitstekend in je vak zijn. A formule for success

Oud toernooidirecteur Breda Future+: Wij als organisatie van Breda Future+ zijn erg blij met de professionele input van Madebytops. De combinatie van snelle service en kwaliteit van de geleverd ontwerpen zijn cruciaal voor een evenement zoals wij dat presenteren.

Als het om een heldere communicatie gaat

Toernooidirecteur Breda Future+: Vanuit onze organisatie Breda Future, zijn we zeer content met de samenwerking tussen Madebytops en onze organisatie. De heldere, duidelijke uitstraling van onze nieuwe huisstijl zal zeker bijdragen in het bereiken van onze ambities. We zijn zeer tevreden!

Value for money: én alles is goed geregeld

Happix: Madebytops is bijzonder creatief. Terwijl ik zelf beeldmaker ben, sta ik iedere keer weer versteld van waar grafisch ontwerper Niek Jan het vandaan haalt. Zijn ontwerpen zijn helder, vernieuwend en out-of-the-box. Hij stelt vooraf de goede vragen en vertaalt dat dus in een grensverleggend beeld. Andere zaken als werkmethode, afspraken nakomen, value for money: het is allemaal goed geregeld. Ik kan Madebytops van harte aanbevelen!

Full service assistentie van een bijzonder hoog creatief niveau

Sport76: Full service assistentie van een bijzonder meedenkende ontwerper op een leuke locatie in Breda. Niek Jan weet structuur en stijl eenvoudig onder controle te houden.

Creatief, betrouwbaar en snel

SustainableMotion: Madebytops luistert goed naar de wensen en komt meteen met goede en mooie suggesties. De afspraken worden altijd na gekomen. De eerste opmaak is vaak al raak. Als het niet meteen naar wens is denkt hij mee en luistert goed naar de wensen. Voor al onze evenementen: Madebytops.

Prettige samenwerking

Nikko Entertainment: Madebytops heeft ons geholpen met het opzetten van een nieuw format voor onze handleidingen. Voorheen was een handleiding een tijdrovende klus, maar door de analyse van Madebytops en de door hen aangeleverde nieuwe opzet is het nu zeer eenvoudig. De persoonlijke instructies en uitleg bij de nieuwe opzet heeft er tevens voor gezorgd dat we zonder probleem meteen aan de slag konden.

Snel, flexibel en creatief

ZuiverICT: Eigenaar Niek Jan heb ik ervaren als een man die nakomt wat hij uitstraalt in zijn uitingen naar buiten. Hoog kwaliteitsbesef, de drang om snel te leveren en mee te denken met jou als klant. Hij luistert goed naar je en is bovendien een prettig mens om mee samen te werken.

Samenwerking met Madebytops verloopt super!

Groeiend Geluk: Als net gestarte ondernemer ben ik Madebytops veel dank verschuldigd voor het maken van de prachtige huistijl en website voor mijn psychologie praktijk. Het is ontwerper Niek Jan geweldig goed gelukt om mijn bedrijfsidee zoals ik het hem in woorden heb uitgelegd, om te zetten in een prachtig, creatief logo en huisstijl. Hij luistert uitstekend. Afspraken komt hij altijd na en de communicatie verloopt vlot. Ook heeft hij op een fijne manier mee gedacht, waardoor hij mij heeft kunnen wijzen op punten waar ik zelf nog niet aan had gedacht. De website is snel tot stand gekomen, met een eindresultaat waar ik heel trots op. In de samenwerking maakt Niek Jan een zorgvuldige, gedreven en enthousiaste indruk. Een soepelere manier van samenwerking had ik me niet kunnen wensen. Dank je wel!

Een allround ontwerpbureau

Het Fruithuis: Op dit moment zijn wij bezig om de laatste hand te leggen aan onze nieuwe Fruitspeciaalzaak. Doordat de tijdsdruk zeer hoog is, waren wij op zoek naar een bureau dat snel kon schakelen en produceren. Ontwerper Niek Jan kan zeer snel ideeën omzetten in iets tastbaars en zorgen dat de communicatiemiddelen een geheel vormen in een bepaalde stijl. Ook blijft hij continue het proces begeleiden en zonodig ons wijzen op eventuele mogelijkheden of andere kansen. Hij blijft altijd alert en kritisch op momenten dat bij ons de aandacht verslapte.

Kortom een allround grafisch ontwerper. Wij zijn zeer tevreden met de eindresultaten.

Ik zie het als een samenwerking, die voorlopig nog niet is uitgewerkt

Jouw Psychologisch Voordeel: Madebytops heeft mij geholpen bij een volgende stap richting “succes”. Met succes bedoel ik het verwezenlijken van mijn eigen doelen als (sport & prestatie) psycholoog. Ik besloot voor mijzelf te beginnen en dat wilde ik meteen goed doen. Al snel had ik het geluk dat ik Niek Jan Tops ontmoette. Hij gaf mij het vertrouwen dat ik zocht. En dat bleek ook te kloppen. Ik ben trots op de huisstijl die hij voor mij heeft ontworpen, het is een visuele samenvatting van mijn verhaal. De aandacht die hij heeft voor verschillende zaken waar ik waarschijnlijk nooit zelf op was gekomen en de kennis en vaardigheden die hij gebruikt om mij verder te helpen in het ontwikkelen van mijn eigen bedrijf, zijn erg waardevol voor mij. Ik zie het als een samenwerking, die voorlopig nog niet is uitgewerkt. Het is meer dan alleen dat wat je te zien krijgt via een huisstijl of website, het is de combinatie van vertrouwen, betrokkenheid en vakkundigheid van een specialist.

\