Taskforce Biodiversiteit

Eindrapport

[vc_single_image image=”2399″ img_size=”full” img_link_large=”” img_link_new_tab=””][vc_single_image image=”2396″ img_size=”full” img_link_large=”” img_link_new_tab=””][vc_single_image image=”2397″ img_size=”full” img_link_large=”” img_link_new_tab=””][vc_single_image image=”2395″ img_size=”full” img_link_large=”” img_link_new_tab=””][vc_single_image image=”2401″ img_size=”full” img_link_large=”” img_link_new_tab=””][vc_separator size=”big” icon=”info-circle”]

Projectomschrijving

Dinsdag 13 december 2011 werd het eindadvies gepresenteerd van de Taskforce Biodiversiteit en Natuurlijke Hulpbronnen. In de brochure staan de uitkomsten en visie op de economische kansen voor biodiversiteit richting 2050. Uit handen van Taskforce voorzitter Hans Alders ontvingen minister Verhagen en staatssecretaris Atsma de eerste twee exemplaren van het eindadvies. Bernhard Wientjes (VNO-NCW), Leendert-Jan Visser (MKB Nederland) en Albert Jan Maat (LTO Nederland) gaan namens het Nederlandse bedrijfsleven aan de slag met de adviezen van de Taskforce.

Samenwerking &Maes

Madebytops kreeg de opdracht dit eindadvies vorm te geven. Een omvangrijke opdracht wat uiteindelijk een helder, aantrekkelijk document heeft opgeleverd. Samen met bureau &Maes hebben we ook een publieksbrochure gemaakt. Dit is een samenvatting van het eindadvies. Daarnaast heeft madebytops ook middelen voor het symposium ontworpen.