La Bonne Vie

huisstijl

[vc_single_image image=”2525″ img_size=”full” img_link_large=”” img_link_new_tab=””][vc_separator size=”big” icon=”info-circle”]

Projectomschrijving

Franse producten bij de Nederlandsers brengen

Jelle Verschuur is naast zijn Souvenirs de France, een franchise formule, begonnen met de verkoop van Franse producten onder de naam ‘La Bonne Vie’. Nu staat hij veel met zijn oude Citroënbus HY onder andere op de Breda weekmarkt. Maar deze francofil wil meer. Onder ‘La Bonne Vie’ wil hij meer speciale Franse producten gaan verkopen. Niet op de Breda weekmarkt, maar door middel van levering aan winkels, restaurants, speciaalzaken en meer. Deze combinatie van levering van deze Franse producten en het de verkoop op de Breda weekmarkt vind hij geweldig. Het contact met de mensen is wat hem veel plezier geeft. De vaste klanten die terugkomen voor zijn delicatessen.

Breda weekmarkt, het begin van een tweede droom

Voor de jonge ondernemer is het hard werken op de markt. Breda weekmarkt is één van de weekmarkten waar hij staat. Via deze weg merkte hij dat zijn producten goed aanslaan. Franse producten zijn in trek. Op de markt is hij dan ook een aparte verschijning met zijn bus en een graag geziene verkoper. Maar het bloed gaat waar het niet gaan kan. Dus vroeg hij Madebytops een huisstijl te ontwikkelen voor La Bonne Vie, die past bij zijn verkoop van zijn Franse producten. Jelle had meteen een beeld van het logo van La Bonne Vie. Jelle: ‘Ik denk aan de sfeer van het oude Parijs, met art-noveau stijl. Je kent het wel, die oude borden van de Metro’. Ik heb een hedendaagse vertaling gemaakt van dat gevoel.

Op de Breda weekmarkt zal Jelle met Souvenirs de France, met zijn Franse producten, blijven staan. Maar ook daar zal La Bonne Vie steeds meer zichtbaar zijn. La Bonne Vie is overigens meer dan alleen de verkoop van zijn Franse producten. Middels de website wil hij een Frankrijkforum creëren. Daarop zal de Breda Weekmarkt, maar ook de weekmarkt in Geertruidenberg worden vermeld. Maar hij wil tips, weetjes, linkjes naar andere leveranciers van Franse producten hier gaan plaatsen. Zo is La Bonne Vie meer dan producten alleen. Een stukje Frankrijk in Nederland!